Kwaliteit in schoonmaak en onderhoud

TAPIJTREINIGING

Uw investering in een tapijt van hoogwaardige kwaliteit heeft pas zin wanneer deze perfect onderhouden wordt. Bovendien is het ook veel prettiger werken (en wonen) indien een tapijt mooi en schoon oogt.

Kasbergen Totaalonderhoud reinigt uw tapijt en houdt deze als nieuw. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming representatief overkomt bij uw relaties.

Ondanks goed stofzuigen is periodieke natte reiniging absoluut noodzakelijk. Wij gebruiken hiervoor de water injectie-extractie. Hierbij wordt heet water onder druk in het tapijt gespoten en ook direct weer opgezogen.

Het voordeel van deze reinigingsmethode voor uw tapijt is de capaciteit om grote hoeveelheden vuil en besmettingen uit te spoelen die dieper tussen de vezels zitten, waardoor het met de stofzuiger niet te verwijderen is. Het is ook de meest geprefereerde methode voor tapijtreiniging van de grootste tapijtfabrikanten in de wereld.

tapijt reinigen

SIERGRINDVLOER REINIGEN

Een siergrindvloer behoeft men minder vaak te reinigen dan andere vloerbedekking, zoals marmer, tegels en tapijt. Dit wordt veroorzaakt doordat een siergrindvloer voor het oog onzichtbaar los vuil opneemt in de poriën.

Ook zijn natte voetstappen niet direct blijvend zichtbaar. Bij verontreinigingen zoals koffie, wijn en vet zullen in het grindtapijt geen blijvende vervuilingen achterblijven, mits volgens advies wordt gereinigd.

Dagelijks onderhoud siergrindvloeren:
Stofzuigen met een stofzuiger die is voorzien van een zuigmond met borstelrand. Ook kunt u de vloer dweilen met bijvoorbeeld een Spaanse mop. Gebruik hiervoor weinig schoonmaakmiddel. Vele middelen laten een vette laag achter waardoor de vloer juist sneller zal vervuilen.

Groot onderhoud siergrindvloeren:
Wij adviseren u om minimaal één keer per jaar groot onderhoud te laten plegen. Afhankelijk van het type vloer doen wij dit met een schrobmachine en een waterzuiger.

Ook kan de vloer voorbehandeld worden met een speciaal reinigingsmiddel. Daarna wordt water onder druk met een aangepaste temperatuur in de vloer gebracht en ook direct weer afgezogen. Hiermee verkrijg je een spoelend effect. Meer vuil wordt verwijderd en minder vocht blijft achter. Alle reinigingsmidellen worden verwijderd. Er blijft dus geen residu achter, wat vaak vuilaantrekkend werkt.

Zowel bij dagelijks als groot onderhoud kan de vloer na reiniging direct weer gebrukt worden. Eveneens is het mogelijk om de vloer in delen te behandelen, waardoor deze niet perse geheel hoeft te worden ontruimd.

grindvloer reinigen