Kwaliteit in schoonmaak en onderhoud

SPINBESTRIJDING

Heeft u last van spinnen of zelfs van een spinnenplaag? Op milieuvriendelijke wijze helpen wij u er vanaf. Wij zorgen ervoor dat onder andere uw bedrijfspand, woning, caravan, boot, camping of jachthaven wordt vrijgemaakt en tevens vrijgehouden van spinnen en hun webben.

Spinnen zijn onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen, muggen en andere insecten. Maar niemand wil dat ze op ongewenste plaatsen hun web achterlaten en ramen en kozijnen bevuilen. Velen hebben hier jaarlijks last van.

Het door ons gebruikte middel is ongevaarlijk voor mens, materiaal en milieu, en zelfs ook voor spinnen en insecten. De werking van dit 100% biologisch afbreekbare middel richt zich dan ook niet op verdelging, maar op een schoon resultaat. Vervuiling die wordt aangebracht door spinnen, luis, vliegen, muggen, wespen, witte vlieg, wants, trips en spint krijgt geen kans meer.

In de praktijk komt het er op neer dat de ondergrond van materialen door ons bewerkt wordt. Er wordt met ons middel een conserveringslaag aangebracht waaraan een spinnenweb zich niet kan hechten. Deze plaatsen worden voor spinnen oninteressant, waardoor ze op zoek gaan naar andere nestelgebieden. Tevens stoot dit natuurlijke filmlaagje alle vervuiling af van spinnen en insecten.

Ons middel is 6 tot 12 maanden werkzaam, afhankelijk van weersinvloeden en de spin- en insectenpopulaties. Door twee keer per jaar de insectengevoelige plaatsen met ons middel te behandelen, blijven uw ramen, kozijnen, gevels, goten en houtwerk schoon en spinvrij.

LEVERING MIDDELEN EN MATERIALEN

U kunt bij ons terecht voor de levering van alle benodigde schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen zoals toiletpapier, handoeken, etc.

schoonmaakmiddelen

ONTRUIMINGEN

ontruimingen

BOUWSUPPORT

bouwsupport