Kwaliteit in schoonmaak en onderhoud

INTERIEURVERZORGING

Ervoor zorgen dat uw woon- en werkomgeving schoon is en schoon blijft, zodat u familie en gasten in een prettige ambiance kunt verwelkomen ... Een zorg die wij u graag uit handen nemen.

Kasbergen Totaalonderhoud is specialist in het reinigen en onderhouden van uw interieur. Al onze reinigingsmiddelen zijn milieuvriendelijk en voldoen aan de strengste normen. De uitvoering van onze werkzaamheden kan geschieden naar uw wens zowel overdag als in de avonduren.

Bij ons staat klantgerichtheid, ofwel directe betrokkenheid en datgene wat een klant van een ervaren en professioneel schoonmaakbedrijf mag verwachten, voorop.

interieurverzorging

EEN SCHOON EN GEZOND INTERIEUR

Een schoon en daardoor gezond interieur is een zaak van constante zorg. Ons bedrijf staat sinds jaar en dag garant voor een schone werkomgeving van veel bedrijven en instellingen, en woonomgeving van particulieren.

Bij onze werkzaamheden staat altijd de kwaliteit van het reinigen centraal. Niet voor niets stellen wij hoge eisen aan onze medewerkers, zoals op het gebied van flexibiliteit, betrouwbaarheid en inzet.

Schoonmaakwerk is maatwerk bij Kasbergen. Wij rekenen geen standaard vierkante meter prijzen. Wij komen eerst bij u langs om de intensiteit van het object te berekenen, waarna u een op maat gemaakte offerte van ons ontvangt.

interieurschoonmaak