Kwaliteit in schoonmaak en onderhoud

Kasbergen Totaalonderhoud

Kasbergen Totaalonderhoud is opgericht in 1992 en richt zich vooral op het dagelijks schoonhouden van kantoorpanden. U kunt echter, zowel als bedrijf als particulier, bij ons terecht voor zo goed als alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

Onze klanten zijn met name middelgrote en kleine ondernemingen (zoals kantoren, golfbanen, VvE's, apothekers en verzekeraars) en particulieren.


schoonmaakbedrijf

Kwaliteit en klanttevredenheid

Wij zijn rustig gegroeid naar een professionele en stabiele schoonmaakorganisatie. Wij streven altijd naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers, maar ook met onze leveranciers en werknemers.

Onze jarenlange ervaring, ons kwaliteitsniveau en een hoge mate van flexibiliteit hebben geresulteerd in een vaste kring van tevreden klanten. Met passie voor ons vak zijn wij uw partner in schoonmaak.


schoonmaakorganisatie

Milieu en veiligheid

Ons schoonmaakbedrijf heeft alle benodigdheden in eigen beheer voor kleine en grote opdrachten. Wij hechten enorme waarde aan milieuvriendelijk en veilig werken, en onze middelen en materialen voldoen daarom aan de stengste normen en eisen.

Wij verrichten schoonmaakdiensten in de gehele provincie Zuid-Holland. Voor kantooronderhoud geldt een straal van 25 kilometer vanaf Rotterdam.


reinigingsbedrijf