Kwaliteit in schoonmaak en onderhoud

ONZE SCHOONMAAKDIENSTEN

Bedrijven, instellingen en particulieren kunnen bij ons terecht voor schoonmaak en onderhoud van zowel het interieur als het exterieur.

WILT U MEER INFORMATIE?

U kunt ons telefonisch bereiken via: 010 - 227 06 52. Of u stuurt een e-mail naar: info@kasbergen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

ramen wassen

Glasbewassing

Als gevolg van weersinvloeden (zure regen) en uitstoot van verkeer en industrie wordt uw glas aangetast. Regelmatige bewassing voorkomt prijzige renovatie of vervanging van uw ramen en bovendien oogt uw pand zeer representatief.

Meer informatie
interieurverzorging

Interieurverzorging

Uw kantoor, bedrijfspand of woning wordt vakkundig en milieuvriendelijk door ons gereinigd en onderhouden. Al onze reinigingsmiddelen voldoen aan de strengste milieunormen.

Meer informatie
particulieren schoonmaak

Particulieren schoonmaak

U kunt zelf bepalen waarmee, en in welke frequentie, wij uw huishouden ondersteunen. Maandelijks, wekelijks of dagelijks, maar ook bijvoorbeeld periodiek bij zware taken. Ook bij verhuizing of woningverkoop zijn wij u van dienst.

Meer informatie
vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Een vloer heeft u meestal met zorg uitgekozen. Helaas hebben vloeren ook veel te verduren. Met het juiste onderhoud kan uw vloer echter lang mee en behoudt het haar uitstraling.

Meer informatie
zonnepanelen reinigen

Reinigen van zonnepanelen

Verontreinigde zonnepanelen leiden tot opbrengstverlies. Ook kunnen storingen ontstaan in het systeem. Daarom is het onvermijdelijk om uw zonnepanelen periodiek schoon te maken, zodat ze een optimaal rendement behouden.

Meer informatie
dakreiniging

Dakreiniging

Door het jaarlijks reinigen van uw dak en het leeghalen van uw dakgoten voorkomt u veel problemen. Voornamelijk in de winter en herfst zorgen bladafval en takken ervoor dat een goede regenafvoer gebokkeerd wordt.

Meer informatie
hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging

Door middel van hogedrukreiniging en een roundcleaner kunnen wij uw terras, oprit, gevel en schuttingen reinigen, zonder het gebruik van speciale middelen. Uw bestrating, gevel of houtdelen zien er daarna weer als nieuw uit.

Meer informatie
bouwsupport

Overige diensten

Last van spinnen in en om het huis? Op milieuvriendelijke wijze helpen wij u er vanaf. Ook voor levering van schoonmaakmateriaal, bouwsupport en ontruimingen zijn wij uw partner.

Meer informatie